روزنامه همشهری:
روزنامه همشهری در روز ۲۴ آذر سال ۱۳۷۱ همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) پا به عرصه مطبوعات گذاشت.
جهت اطلاع از تعرفه ها،ثبت آگهی و درج آگهي در روزنامه همشهری و کلیه روزنامه ها، اعم از آگهی مفقودی، افزایش سرمایه، دعوت سهامداران، مزایده، مناقصه و …
مي توانيد با ” کارشناسان ما تماس بگيريد “
برای ارتباط با ما از طریق واتساپ بر روی ” لینک “ کلیک کنید
تاریخچه روزنامه همشهری:
از بهار سال ۱۳۷۰ ایده راهاندازی روزنامه توسط غلامحسین کرباسچی و همکاران و دوستانش مطرح شد. ۲۴ آذر ۱۳۷۱ نخستین شماره همشهری در ۱۶ صفحه با قیمت ۵ تومان در تیراژ ۱۰ هزار نسخه و به صاحبامتیازی شهرداری تهران منتشر شد. هماکنون توسط موسسه همشهری منتشر میشود.
این روزنامه از همان ابتدای فعالیت با ظاهر رنگی و جذابش توانست خوانندگان بسیاری را جذب کند و اردیبهشت ۱۳۷۲ تیراژ این روزنامه در صدمین شمارهاش به ۱۰۰ هزار نسخه رسید. و پس از سه سال در بهمن ۱۳۷۵ تیراژ روزنامه به ۴۰۰ هزار نسخه در روز رسید.
نام واره:
طراح لوگو یا نامواره همشهری حسین خسروجردی است. مسئولان وقت روزنامه برای انتخاب لوگو فراخوانی دادند تا طراحان، طرحهای پیشنهادی خود را ارائه کنند. پس از بررسی طرحها و عدم انتخاب از بین طرحهای ارسالی، ستاریفر که سردبیر روزنامه بود از خسروجردی دعوت کرد تا لوگویی برای روزنامه طراحی کند.
ایده طراحی نامواره از حروف سربی است. در زمانی که این نامواره طراحی شد، زمان خداحافظی با حروف سربی بود و حروفچینی با کامپیوتر انجام میشد. از نظر خسروجردی، خداحافظی با حروف سربی مانند یک تراژدی بود. او معتقد است حروف سربی پلی بود بین روزنامهنگاری گذشته و روزنامهنگاری دوره نوین و نباید فراموش شوند. با توجه به این که همشهری قرار بود رورنامهای برای شهر تهران باشد و شهر را مجموعه افرادی که در آن هستند تشکیل میدهد، حروف همشهری طوری کنار هم قرار گرفته که بتواند مفهوم گروه را نشان دهد.
برند:
برند همشهری در سال ۱۳۹۲ در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.
دوچرخه:
دوچرخه نشریهای از ضمیمههای روزنامه است. دوچرخه، نشریهای است که به عنوان ضمیمه هر پنجشنبه چاپ میشود. این نشریه از سال ۱۳۸۰ آغاز به کار کردهاست و خوانندگان این نشریه اغلب از کودکان و نوجوانان میباشند. هماکنون مناف یحییپور سردبیری این نشریه را بر عهده داراست. این ضمیمه علی رغم استقبال مخاطبان درآبان ۱۴۰۰ به صورت الکترونیکی و در اردیبهشت ۱۴۰۱ تعطیل گردید.
همشهری ورزشی:
همشهری ورزش ضمیمه ویژه برای خبرها و نوشتههای ورزشی است که به صورت روزانه منتشر میشود. هیوا یوسفی و رضا قلندری به عنوان دبیران بخش همشهری ورزشی فعالیت میکنند.
همشهری تیوی:
از اوایل دی سال ۱۳۹۶ ایده تشکیل بخش فیلم و ویدئو موسسه همشهری زده شد. فکر اولیه توسط خسرو طالبزاده و افشین امیرشاهی مطرح و مقدمات کار فراهم شد. اما خسرو طالبزاده خیلی زود از همشهری رفت و جای خودش را به مهران کرمی داد. در زمان مدیر مسئولی کرمی دوباره موضوع راهاندازی بخش فیلم و ویدئو مطرح و این بخش از اوایل سال ۱۳۹۷ با عنوان همشهری تیوی و به سردبیری افشین امیرشاهی کار خودش را به شکل محدود آغاز کرد. بخش فیلم و ویدئوی همشهری هر روز فیلمهای کوتاه درباره موضوعهای مختلف به خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی تولید و منتشر میکند.
همشهری استان ها
همشهری اصفهان
از اوایل سال ۱۳۸۷، همشهری ویژهنامهای برای استان اصفهان منتشر کرد. به صورت یک ضمیمه منتشر میشد. این ویژهنامه ابتدا در ۴ صفحه و هفتهای یکبار منتشر میشد که به مرور به هفتهای ۲ و ۳ شماره هم رسید. با قوت گرفتن تحریریه استانی، از نیمه دوم سال ۱۳۹۰ تاکنون ویژهنامه استان اصفهان همشهری در روزهای شنبه تا چهارشنبه به صورت ضمیمه روزنامه سراسری روی پیشخوان کیوسکهای مطبوعاتی قرار میگیرد. این ۴ صفحه، به انضمام ۸ صفحه داخلی که به مطالب عمومی میپردازد، همراه با روزنامه همشهری توزیع میشود.
همشهری مازندران
از ۲۶ آذر ۱۳۹۰ و پس از چند سال انتشار هفتگی ضمیمههای استانی روزنامهٔ همشهری، روزنامههای استانی همشهری آغاز به کار کردند. همشهری مازندران یکی از این روزنامههای استانی بود که در ۴ صفحه فعالیتش از همان زمان به عنوان روزنامه آغاز شد.
مسئولیت تحریریه همشهری مازندران از ابتدای فعالیت به عنوان روزنامهٔ استانی به اشکان جهانآرای سپرده شد. این روزنامه در مازندران به دلیل حجم بالای تولید مطالب و توجه ویژه به سرفصلهایی مانند فرهنگ و هنر، روستا، زنان، ورزش، مشاغل، کودکان و سایر بخشهای جامعه توانست به سرعت در بین رسانههای مازندران دیده شود و مخاطبان زیادی پیدا کند. نگرش فرهنگی همشهری مازندران سبب اقبال قشر فرهنگی و هنری این استان به این روزنامه شد. صفحه اختصاصی تئاتر این روزنامه طی ۵ سال هر دوشنبه مطالبت تولیدی متعددی از تئاتر استان را منتشر کرد.بخشی از تاریخ تئاتر مازندران را به صور رسمی ثبت کردهاست. خبرنگاران همشهری مازندران در ۷ سال فعالیت این نشریه به عنوان یکی از روزنامههای استانی موسسه همشهری، چندین رتبه برتر از جشنوارههای مختلف مطبوعات استانی و کشوری دریافت کردند. همشهری مازندران همراه با سایر همشهریهای استانی تا ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ به صورت مستقل در ۴ صفحه استانی منتشر شد.از یکم شهریور ۱۳۹۷ به دلیل مشکلات تامین کاغذ و هزینه چاپ، با اجرای طرح ادغام روزنامههای استانی، به صورت روزنامه منطقهای گیلان، مازندران و گلستان منتشر میشود.
همشهری کرمانشاه:
روزنامه همشهری در استان کرمانشاه با سرپرستی محمود متکی شروع بکارکرد که یکسال بعد سرپرستی آن به محمد رضا نظری نیا برادر حاج قدرت ا… نظری نیا سپرده شد. آخرین روزهای سرپرستی ایشان تیراژ فروش به ۸هزار نسخه رسیده بود در حالی که قویترین نشریات استانی بیش از هزار نسخه را تجربه نکرده بودند. در سال ۱۳۷۸سرپرستی به خبرنگار با سابقه روزنامه که پیشتر نیز در روزنامه سلام قلم میزد آقای جهانشاه شهبازی رسید و پس از چندی تیراژ خالص فروش از مرز ۱۲ هزار نسخه فراتر رفت و همشهری دارای ویژه نامههای استانی منظم شده بود که مانند یک هفته نامه مستقل عمل میکرد.علاوه بر آن دفتر این روزنامه به پایگاه اصلی اصلاح طلبان تبدیل شده بود که جلسات منظمی با حضور مدیران ارشد استان و برخی نمایندگان در خصوص مسائل مبتلابه جامعه برگزار میشد و این فعالیتها تا سال ۸۵ که همشهری دچار سیاست سرکوب شد ادامه داشت. با رفتن مدیر پیشین و آمدن مدیر جدید روند افت تیراژ روزنامه نیز آغاز به نحوی که به کمتر از هزار نسخه رسید.
همشهری همدان
در استان همدان از ابتدای تاسیس همشهری سرپرستی آن به آقای علیاکبر یاری سپرده شد. در طول سالیان طولانی ایشان روزنامه را هدایت میکرد.
همشهری کردستان
در استان کردستان ابتدا شخصی به نام قربانی بود. پس دو سال مدیر کل بازنشسته آموزش و پرورش استان آقای پرویز طهماسبی سرپرستی روزنامه را عهدهدار شد. در استان کردستان یک روزنامهنگار حرفه ای به نام توفیق رفیعی سرپرستی را پس از چند سال خبرنگاری بر عهده گرفت و همشهری کردستان را به صورت ویژه نامه منظم منتشر و به عنوان قویترین نشریه در این استان مورد احترام خاص و عام بود.
جنجال ها
- در ۳۱ خرداد ۱۳۸۶ روزنامه همشهری به اشتباه اقدام به درج یک آگهی خیرمقدم به مریم رجوی، رئیس تشکیلات سازمان مجاهدین خلق ایران کرد. انتشار آن باعث ایجاد انتقاداتی از روزنامه همشهری در سایت بازتاب شد.
- در دی ۱۳۸۷ این روزنامه به دلیل درج گفتگویی با داریوش اقبالی، خوانندهٔ ایرانی ساکن در آمریکا، که در مورد ترک اعتیاد انجام گرفته بود، از سوی ادارهکل مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تذکر گرفت. پیش از صدور تذکر، خبر توقیف موقت این روزنامه مورد تکذیب قرار گرفته بود. در متن این گفتگو بهجای نام داریوش اقبالی، از نام محمود اقبالی استفاده شده بود.
توقیف:
روزنامه همشهری با چاپ آگهی تبلیغاتی در ۱ آذر ۱۳۸۸ که با عکسی از مشرقالاذکار نیلوفر آبی، معبدی بهائی در دهلی نو هندوستان همراه بود توقیف موقت شد. این تصویر یک چهارم صفحهٔ نخست همشهری را به خود اختصاص داده بود. با رایزنیهای انجام گرفته روزنامه همشهری که با اعلام هیئت نظارت بر مطبوعات از ۲ آذر به مدت یک هفته توقیف شده بود، پس از یک روز انتشار را بازیافت.
جهت اطلاع از تعرفه ها،ثبت آگهی و درج آگهي در روزنامه همشهری و کلیه روزنامه ها، اعم از آگهی مفقودی، افزایش سرمایه، دعوت سهامداران، مزایده، مناقصه و …
مي توانيد با ” کارشناسان ما تماس بگيريد “
برای ارتباط با ما از طریق واتساپ بر روی ” لینک “ کلیک کنید
نمونه ” آگهی مزایده “
نمونه ” آگهی مناقصه “
نمونه متن ” آگهی مفقودی “
برگ سبز و برگ کمپانی و کارت خودرو پراید مدل 1384
شماره شاسی:…………………
شماره موتور: ……………………
شماره پلاک: ……………………
مفقود گردیده و فاقد اعتبارمی باشد.
برگ سبز و برگ کمپانی خودرو وانت پیکان مدل 1387
شماره شاسی:…………………….
شماره موتور: ………………………
شماره پلاک: ……………………..
مفقود گردیده و فاقد اعتبارمی باشد.
گواهی میکنم که فاکتوراتاق به شماره …………..خودرو206 مدل 1390
به شماره بدنه………………………. شماره موتور……………….مفقود شده واز درجه اعتبار ساقط می باشد.
ابطال مجوز باشگاه برتر -موسس مرتضی محسنی
نشانی: ……………………………………….
به شماره…………………..در تاریخ …………………… باطل گردید
و هیچگونه فعالیت ورزشی انجام نمیشود،و اصل جواز تحویل تربیت بدنی شمال غرب گردید.